OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/o-nas/nacrtovalka-porok
Načrtovalka porok Petra Starbek | prva pri nas z Wedding Professional certifikatom
Načrtovalka porok Petra Starbek že mnogo let uspešno vodi poročno agencijo Storija weddings. Poroke pod njeno taktirko izražajo edinstven slog in osebnost.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Načrtovalka porok Petra Starbek iz poročne agencije Storija weddings poskrbi, da na poročni dan nista zaskrbljena glede poročnih podrobnosti temveč le uživata

Načrtovalka porok Petra Starbek

edina v Sloveniji z nazivom Certified Wedding Professional

Poročne izkušnje

načrtovalke porok so vir preteklih organiziranih porok

Načrtovalka porok Petra Starbek, ki si je kot prva v Sloveniji pridobila tudi mednarodni certifikat Wedding Professional, že mnogo let uspešno vodi poročno agencijo Storija weddings, kjer imamo za seboj že več kot 400 uspešno organiziranih porok, na trgu pa smo od leta 2008. Odlikujejo nas znanje, usmerjenost k podrobnostim, inovativnost, posluh za želje parov in po meri ustvarjeni dogodki. V vseh teh letih organiziranja porok smo imeli čast spoznati široko paleto parov iz Slovenije in tujine. Za delo z našo poročno agencijo se odločajo pari z različnimi poročnimi proračuni, osebnostmi in željami. Tako lahko v galeriji porok naletite na učitelje, frizerje, zobozdravnike, poslovneže, športnike in znane Slovence.

Vsi ti pari so nam omogočili, da smo spoznali veliko odličnih poročnih ponudnikov, ki jih redno zapisujemo v našo zbirko ponudnikov. Knjižica z zbirko je zdaj že dobro popisana in pari so nad našimi ponujenimi ponudniki navdušeni in vsakokrat hvaležni za kontakt. Ponudniki s katerimi sodelujemo so kvalitetni, se prilagajajo paru in si želijo ponuditi najboljše, kar lahko. Predvsem pa vam lahko zaradi večkratnega odličnega sodelovanja pri nekaterih ponudnikih uredimo ugodnejšo storitev.

Z našimi dolgoletnimi organizacijskimi izkušnjami ne dobite samo organizatorja temveč osebo, ki bo podrobno preučila vajine želje, ideje, barve, vama izdelala »mood board« in podala napotke kako to doseči. Popolnoma se prilagodimo vašemu času, razpoložljivemu finančnemu stanju, idejam in željam, ki nama jih zaupata. Naše bogate izkušnje vama bodo prišle prav tudi, če bosta v dvomih. Tako bosta lahko svoj dragoceni predporočni čas namenila dobri pripravi na skupno življenje, skrbi organizacije pa prepustila nam. Na koncu bomo z izbranimi ponudniki brezhibno sodelovali, da ustvarimo nepozabno doživetje za vas in vaše goste.

Kjerkoli po Sloveniji

Ne omejujemo se zgolj na eno lokacijo. V Storija Weddings imamo spleteno mrežo poznanstev in lokacij širom celotne Slovenije, med katerimi lahko izbirata.

Od leta 2008

Za seboj imamo že več kot 400 uspešno organiziranih porok in drugih dogodkov za pare iz Slovenije in tujine. Z vami in za vas ustvarjamo že od leta 2008.

Mnenja parov

Med vsemi organizatorji so mnogi pari izbrali ravno nas za organizacijo njihove poroke. Preverite, zakaj so tako pomemben dan preživeli z nami.

Ne glede na to kakšna je vaša sanjska poroka, se bom potrudila, da jo uresničim.

 Načrtovalka porok Petra Starbek

Našo predanost delu so opazili tudi drugi

načrtovalka porok Petra Starbek o porokah

Našo kakovost organiziranja zanimivih in unikatnih porok cenijo tudi poročne revije in drugi mediji. Besedo o nas najdete v slovenskih poročnih revijah, Moja poroka, Zaobljuba in v času obstoja tudi v slovenski reviji Perfect wedding. Petra Starbek zelo rada piše in govori o porokah. Prav zaradi tega je večkrat gostja pogovornih oddaj na televiziji oziroma na radiju; njene članke najdete na portalu Zaobljuba.si, Siol.net, Lea, Nika, Cosmopolitan, Story in še v mnogih drugih.

Projekti & ideje

v naših glavah vedno vre in tako nastajajo nove stvari

Sodelovali smo pri mnogih manjših in večjih poročnih projektih, kot so Sanjska poroka portala Zadovoljna.si, Gratis poroka revije Perfect wedding, tradicionalna Rokovnjaška poroka, razne “navidezne poroke” itd.

Leta 2010 je Petra Starbek začutila, da na slovenskem poročnem trgu nekaj manjka. Zato je zasnovala koncept poročnega seminarja, ki sedaj predstavlja stalnico v mesecu decembru

Načrtovalka porok Petra Starbek na poročni dan uskljajuje podrobnosti z nevesto, saj je potrebno organizirati prav vsako minuto poroke
Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!