OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/o-nas/v-ozadju-organiziranja
Kaj se dogaja v ozadju Nepozabnih Porok? Pokukajte kako za organizacijo poroke skrbi Petra Starbek.
Kaj natanko počne organizator porok? Kaj vse moraš storiti, da paru izpolniš njune sanje in jima omogočiš neponovljiv poročni dan? Kaj vse je potrebno za vrhunsko izpeljano poroko?
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Roza vrtnice na rustikalnem lesenem pomolu - dekoracija civilnega obreda.

V zakulisju poročnega dne

Poročni dan v izvedbi poročne agencije Storija weddings

Organizatorka porok Petra Starbek poskrbi za »vse«

pokukajta v ozadje organiziranja porok pod taktirko Petre Starbek

»Kaj natanko počne organizator porok? Kaj vse je potrebno za vrhunsko izpeljano poroko? Kaj vse moraš storiti, da paru izpolniš njune sanje in jima omogočiš neponovljiv, sproščen poročni dan? Koliko ljudi je poleg tebe v ekipi? Kako izbereš prave poročne ponudnike?«

To so najpogosteje zastavljena vprašanja, ki mi jih postavijo ljudje, ko povem, da sem organizatorka porok. Moj odgovor na vprašanje: "Kaj točno počnem?" je običajno beseda »VSE!« in še več. Ugotovila sem, da ljudje moj odgovor razumejo šele takrat, ko jim v živo pokažem, kaj počnem ali ko me vidijo na poroki.

Da si bosta lažje predstavljala, kaj vse počnem, sem pripravila videoposnetke iz zakulisja porok. Tako bosta dobila občutek, koliko dela zahteva priprava enega poročnega dne. Včasih snovanje poroke traja zgolj en dan, spet drugič pa priprave potekajo kar cel teden.

Načrtovalka porok Petra Starbek pripravlja poročno omizje v prekrasnem botaničnem vrtu v Sežani za poročni par, ki se je odločil za elopement poroko.

Kaj točno torej zavzema moje delo? VSE.

V videih bosta opazila, da moje delo zajema vse od:

odgovarjanja na e-pošto in telefonske klice

pomoč pri oblačenju neveste

koordinacije svatov in ponudnikov

štetje in postavljanje stolov, zlaganje prtičkov, pometanje razbitih kozarcev

uporabe telesa kot merilnega orodja, da pokažem, kje naj kaj stoji

našli me boste v kuhinji, ker me bodo tam potrebovali

srečali me boste celo v toaletnih prostorih, kjer pomagam nevesti

»Skupina skrbno izbranih kakovostnih ponudnikov
postane na poročni dan uigrana ekipa, ki vama bo uresničila sanje.
Brez profesionalne ekipe se stvari hitro začnejo rušiti kot hišica iz kart.«

Uigrana ekipa poročnih ponudnikov

spoznajta nas - jih skozi videe iz zakulisja

Vsak par ima svoje želje in vsak izbira ponudnike, ki so mu pisani na kožo. Moja ekipa je s ponudniki širom cele Slovenije vzpostavila profesionalno-prijateljske odnose. Ta poznanstva so ključna sestavina uspešne izvedbe poroke in zadovoljstva para ter vseh svatov. Zagotovim vama lahko, da se bo na vajini poroki celotna ekipa trudila, da vaju s svojim delom navduši.

V poročni dan bosta vložila ogromno čustev, časa in tudi denarja, saj je to eden redkih dogodkov, na katerega vama bo spomin ogromno pomenil tudi čez 10 ali več let. Če želita svoj sanjski dan resnično užiti, vama svetujem, da ga dokumentirata in izbereta zaupanja vredno, profesionalno ekipo.

Skozi videe iz zakulisja, ki jih najdeta spodaj, bosta spoznala organizatorko porok Petro Starbek in njeno ekipo. Prijetno popotovanje v zakulisje čudovitih porok vama želimo.

ZAUPAJTE NAM VAŠE ŽELJE
Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!