OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/poroke-in-dogodki/nacrtovanje-poroke
Načrtovanje Poroke // od A do Ž // z mednarodno nagrajeno organizatorko porok
Vse, kar potrebujete, da vaša edinstvena sanjska poroka oživi. Načrtovanje poroke so nam zaupali že mnogi pari, med drugi uspešni podjetniki, športniki, …
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Ženin in nevesta hodita po stopnicah z blejskega otoka. Medtem ko se par zabava, ustvarja spomine in se posveča eden drugemu, načrtovalka Petra Starbek poskrbi, da so je vse na svojem mestu.

Načrtovanje poroke

Na vaši poroki bomo poskrbeli, da bo vse potekalo po planu

Od ideje do izvedbe romantičnega dogodka

dobri nasveti za izvedbo nepozabne zaroke, poroke in obletnice
Prekrasna poročna lokacija dvorec Štatenberg v Makolah z velikim osrednjim vrtom, ki je idealna lokacija za izvedbo romantične poroke na prostem.
Dolga rdeča preproga vodi v prekrasen prozoren poročni šotor na dvorcu Štatenberg za poroko, ki jo je organizirala poročna agencija Storija weddings pod okriljem edinstvene načrtovalke porok Petre Starbek.

Poročna agencija Storija Weddings je specializirana za organiziranje unikatnih organiziranje porok. Ni pomembno, ali se pripravljate na romantično poroko - z našo pomočjo boste ustvarili do potankosti načrtovan in izveden dogodek, na katerem boste uživali vsi, tako povabljenci, kot vi. Z vami smo od samega začetka, ko skupaj oblikujemo rdečo nit in tematiko dogodka; pa do popolne izvedbe dogodka. Zaupali so nam mnogi pari, med drugi uspešni slovenski podjetniki, športniki, pevci ter svetovno znani pari.

Od zaroke do poroke! Od poroke do obletnice!

vse, kar potrebujete, da vaš edinstven romantičen dogodek oživi

Naši organizatorji so specializirani za delo s parom od zaroke do poroke oziroma s poslovnim ponudnikom od vizije do dogodka. Načrtovanje poroke obsega različne storitve, ki se prilagajajo vašim potrebam in omogočajo nepozabno pot organiziranja ter brezhibno izvedbo dogodka

Pišite nam

Skupna pot načrtovanja poroke se začne enostavno – s poslanim povpraševanjem v katerem opišete oziroma sprašujete po najemu organizatorja. Na vaše povpraševanje bomo odgovorili v roku 48 ur, saj se zavedamo, da si želite informacij čim prej.

Bodoča nevesta raziskuje splet in išče informacije kako organizirati poroko, koliko stane poroka in katerega poročnega organizatorja izbrati
Bodoča nevesta in ženin, ki sta prišla na informativni sestanek in posvet z organizatorko poroko Petro Starbek, vodjo znamke Storija Weddings, ki se ukvarja z organiziranjem unikatnih porok

Informativni sestanek

Po našem prvem sestanku bomo sestavili informativno, personalizirano ponudbo organizacije poroke, ki bo pripravljena na podlagi vaših želja. Vse poroke in dogodke namreč načrtujemo po meri para in pri nas si nista niti dva dogodka enaka.

Srčna in popolnoma prilagojena izkušnja organiziranja poroke

z našo pomočjo se boste zaljubili v poroko

Delo z nami bi lahko opisali kot bivanje v butičnem hotelu - intimno, personalizirano in brez stresno. Vedno si želimo navdušiti pare s srčno in popolnoma prilagojeno izkušnjo organiziranja njunega poročnega dne. V veliko čast nam je, ko nam zaupate organizacijo vašega največjega življenjskega trenutka. Ponosni smo, ko lahko skupaj z vami praznujemo in ustvarjamo pomembne življenjske spomine. Najeti poročnega organizatorja z naše ekipe pomeni, da bomo poskrbeli za vse, od najmanjših estetskih podrobnosti do največje logistične sestavljanke, zagotovili vam bomo strokovne napotke in nasvete, kadar koli nas boste potrebovali. Na dan poroke bomo z vami dokler nas boste potrebovali in vam s tem zagotovili popoln duševni mir in poskrbeli, da bo vse organiziramo še bolj čudovito, kot ste si zamislili.

Skupaj lahko začnemo delati takoj, ko boste podpisali pogodbo oziroma plačali dogovorjeno akontacijo. Naši strokovnjaki vam bodo od takrat naprej 100-odstotno na voljo in se na njih lahko obrnete kadarkoli želite. Ko ste se odločili, da bo za vaš dogodek poskrbela poročna agencija Storija weddings, ste se v resnici odločili za dogodek brez nepotrebnega stresa, na katerem boste uživali tako vi, kot vaši gostje. Cenimo zaupanje, poštenost in modrost, zato te elemente skušamo vpeljati v naše sodelovanje z vami. Ko pride do porok, pa s parom pogosto navežemo trajne, celo prijateljske stike. Stremimo namreč k uresničevanju sanj vsakega para.

Prijazne besede naših parov

Usmerjeni smo v detajle

le tako lahko ustvarimo nekaj nepozabnega

Pravijo, da obstajata dve vrsti ljudi: eni vidijo celoto, drugi pa so usmerjeni v detajle. Ljudje, ki vidijo celostno sliko, so znani kot vizionarji, so polni idej in razvijajo kreativnost. Ljudje, ki so usmerjeni v detajle, so načrtovalci, stvari naredijo odlično, a nimajo vizije celostne slike. Mi pa pravimo, da lahko izkušnje in dolgoletna praksa ta dva tipa ljudi združijo v enega. Zato se imamo za organizatorje, ki vidijo celoto in so usmerjeni v detajle.

Ponujamo popolno oziroma delno organizacijo poroke kjerkoli po Sloveniji ali izven njenih meja. V letih, od 2008, organiziranja porok in dogodkov smo pridobili strokovno znanje in znanje s področja organizacije. Svoje znanje tudi ves čas nadgrajujemo z obiski sejmov, seminarjev in drugih dogodkov, ki nam omogočajo, da se naučimo še česa novega. Poleg tega se lahko edini v Sloveniji pohvalimo z nazivom Certified Wedding Professional, ki ga je pridobila ustanoviteljica agencije in organizatorka porok Petra Starbek. V teh letih smo razvili svoj “know-how” sistem dela, ki omogoča, da je vsaka želja oziroma detajl upoštevan, pari in svatje se počutijo kot pri gostitelju doma ne glede na velikost poroke in najpomembnejše omogoča nam, da s parom navežemo prijateljski stik, ki nam olajša organiziranje poroke. Tukaj smo, da stkemo poročno zgodbo, ki je izključno narejena za par.

Radi spreminjamo vaše sanje v resničnost

ni važno koliko svatov imate, naš pristop bo vedno enak
Organizator porok Petra Starbek skupaj s parom na ogledu poročnih lokacij v Ljubljani (Križanke, Ljubljanski grad, Tivolski grad…)
Svetovanje

Dober trener vam bo dajal napotke in vas usmerjal, da boste na koncu dosegli rezultate, ki si jih želite. Predstavljajte si, da imate »trenerja« tudi med načrtovanjem poroke. Ta vam deli nasvete, zaupa trike in vam navsezadnje predstavi zaupanja vredne poročne ponudnike. Točno to dobite, ko se odločite za sodelovanje z našo agencijo. Naš poročni organizator se bo samo za vas prelevil v »poročnega trenerja«.

Načrtovalka porok Petra Starbek na sestanku s parom v priznani ljubljanski kavarni. Načrtovanje poroke poročne agencija Storija weddings poteka tako, da paru omogoča odgovorno in hkrati sproščeno načrtovanje.
Načrtovanje

Pari so si med seboj različni, zato se tudi na različne načine lotevajo organizacije poroke. Naša ekipa je razvila lasten know-how sistem organiziranja poroke, ki paru omogoča odgovorno in hkrati sproščeno načrtovanje poroke. Skupaj sestavimo časovni okvir načrtovanja, pregledamo poročni proračun in sestavimo ekipo poročnih strokovnjakov, ki bodo poskrbeli, da bo vaš poročni dan popoln.

Organizatorka porok iz poročne agencije Storija weddings, Petra Starbek, ki si je pridobila mednarodni certifikat za stiliziranje, dekoriranje in organizacijo porok
Oblikovanje

Kaj je tisto, kar vašo poroko naredi edinstveno? Rdeča nit oziroma tematika, ki je plod vaše domišljije, kreativnosti in navdiha. Tesno sodelujemo z vami, da bi našli vašo poročno temo oziroma slog, ki ga bomo estetsko vkomponirali v vse elemente dogodka. Vaša tema bo prepoznavna povsod - tako v vabilih, kot tudi v poročni torti in dekoraciji.

Petra Starbek iz poročne agencije Storija Weddings, ki jespecializirana za organiziranje poroke od samega začetka do konca, med urejanjem poročnih detajlov pred sprejemom svatov na poroki v Galeriji okusov Žalec.
Izvedba

Poročna agencija Storija Weddings je specializirana za organiziranje poroke od samega začetka do konca (od ideje do izvedbe). Našo ekipo sestavljajo poročni strokovnjaki, ki so locirani na vseh koncih Slovenije in se tako lahko prilagodijo vašim željam. Na koncu sestavljena ekipa poročnih strokovnjakov bo poskrbela, da bodo vaše želje postale realnost, obenem pa bodo po meri izdelali vse, kar si boste želeli.

Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!