OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/poroke-in-dogodki/organizacija-poroke
Organizacija Poroke >> Za neprecenljive spomine na Vajin Poročni Dan <<
Naša vloga je, da poskrbimo za prijetno vzdušje, sproščenost svatov in profesionalno izpeljan poročni dan. Medtem, ko se bosta vidva zabavala, bomo mi oblikovali nepozaben dan brez zapletov.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Ženin in nevesta hodita po stopnicah z blejskega otoka. Medtem ko se par zabava, ustvarja spomine in se posveča eden drugemu, načrtovalka Petra Starbek poskrbi, da so je vse na svojem mestu.

Organizacija poroke

Naši pari so na poroki sproščeni, ponosni in mirni

Vajina najboljša poročna agencija

omogoča brez stresno načrtovanje poroke

Čas od zaroke pa do slavnostnega dogodka je lahko najbolj prijetno, zaljubljeno obdobje ali pa so to najbolj stresni meseci. Vse je seveda odvisno od tega, ali imata organizatorja in svetovalca, ki vaju spretno vodi čez celoten proces organizacije poroke, ali pa se načrtovanja celotnega dogodka lotita sama.

Naš sistem dela poteka tako, da se najprej sestanemo na uvodnem srečanju. Razumemo namreč, da imata ogromno vprašanj in da želita videti, če si bomo sploh všeč, če bomo lahko skladno sodelovali. Prvo srečanje je neobvezujoče, Petra pa vama je na voljo za vsa vprašanja in pomisleke v povezavi s poroko.

Nič hudega, če na prvem srečanju še nimata jasno izoblikovane ideje o tem, kakšne poroke si želita. Vajina naloga ni, da vse vesta, naša naloga je, da vas spretno vodimo čez celoten proces načrtovanja. Na slavnostnem dogodku je naša ekipa z vama neopazno, a na vsakem koraku. Naša vloga je, da poskrbimo za prijetno vzdušje, sproščenost svatov in profesionalno izpeljan dan. Medtem, ko se bosta vidva zabavala, ustvarjala spomine in se posvečala eden drugemu, bomo mi oblikovali nepozaben dan brez zapletov.

PRIJAVITA SE NA UVODNI POSVET

Različne možnosti načrtovanja

Si želita, da vama organiziramo celotno poroko; vama na pomoč priskočimo le pri posameznih delih načrtovanja; ali pa smo z vami zgolj na velikem dogodku, kjer poskrbimo za koordinacijo?

Poroke “šivamo po meri”, zato nas lahko vključite v katerikoli del procesa.

Poleg porok organiziramo tudi zaroke, obletnice in druga srečanja, ki so vam pomembna. Naj bo domišljija brez meja, dogodki pa naj postanejo najslajši spomini.

Organizacija poroke

od zaroke do poroke (in vse vmes)

Popolnoma se prilagodimo vajinemu časovnemu okvirju, razpoložljivemu finančnemu stanju, idejam in željam. Če pa bosta v dvomih, vama iz svojih izkušenj vedno lahko predlagamo še kakšno rešitev. Tako bosta svoj dragoceni predporočni čas namenila dobri pripravi na skupno življenje, skrb organizacije pa prepustila nam.

Ženin in nevesta stojita na pomolu jezera ob poročni lokaciji Tri lučke. Ženin v po meri narejeni obleki objema nevesto v prečudoviti beli dolgi obleki. Par je sproščen in zadovoljen, saj za njuno poroko skrbi vrhunska organizatorka porok Petra Starbek.
Popolna organizacija poroke

Za pare, ki želijo vse. Od ponujenih ponudnikov poročnih elementov, oblikovanja zunanje podobe, sestavljanja poročnega protokola, ... do koordiniranja poroke.

Začnimo planirati
Par med poročnim fotografiranjem v Ferarrijevem vrtu v Štanjelu. Par se zaljubljeno gleda in uživa v druženju v objemu neokrnjene narave. Za organizacija poroke skrbi Petra Starbek.
Delna organizacija poroke

Zagrizli ste v organiziranje poroke, vendar bi del organizacije radi prepustili strokovnjakom. Morda ste nekje na pol poti ugotovili, da ne znate več naprej.

Delna organizacija je za naju
Mednarodno certificirana organizatorka porok Petra Starbek čaka na začetek sestanka pred cvetličarno Emporia, kjer se bo s parom pogovorila o izgledu poroke, tematiki poroke, poročnem cvetju, dekorativnih elementih,…
Virtualno svetovanje

Sta v procesu organizacije ugotovila, da bi vama nasveti in triki iz rokava strokovnjaka prišli prav? Če se spogledujeta z idejo strokovnega poročnega mentorja, si več preberita na spodnji povezavi.

Zanima naju poročno mentoriranje
Nevesta in ženin po personaliziranem simboličnem civilnem obredu na Posestvu Pule se sproščeno fotografira v bližnjih gozdovih. Simbolični poročni obred je pripravila načrtovalka porok Petra Starbek iz poročne agencije Storija Weddings.
Simbolični obred

Si predstavljata civilni poročni obred, ustvarjen čisto po vajinih željah? Sončni zahod, rajska plaža in prijatelj, ki vodi ceremonijo … Se sliši kot najlepša zgodba? Tukaj smo, da vama pomagamo oblikovati nepozaben simbolični obred.

Sanjski civilni obred

Oblikujemo

vizualno podobo poroke
Elegantna luksuzna poročna dekoracija v dvorcu Zemono v izvedbi poročne agencije Storija weddings

Poiščemo

pravo poročno lokacijo
Ena izmed najlepših poročnih lokacij na gorenjskem, Vila Planinka. Na terasi stojijo vrne luči, sedežne garniture, unikatni stoli, cvetje ter akrilne table s kaligrafskimi napisi. Vsa dekoracija je v temi boho poroke, za katero je poskrbela edinstvena Petra Starbek.

Ponudimo

kvalitetne poročne ponudnike
Organizacija poroke v vinski kleti Rodica. Barman na zanimiv način animira poročne goste, z gin barom za svate v času fografiranja ženina in neveste v okolici poročne lokacije.

Sestavimo

poročni proračun
Načrtovalka porok Petra Starbek skupaj s parom sestavlja poročni plan, poročni proračun za organizacijo poroke in se z njima pogovarja o vseh poročnih detajlih

Pomislimo

na veliko detajlov
Poročni detajli na poroki na blejskem gradu (poročni sandali, poročni napisi, table za poroko, konfeti, svetlobni napisi, tabla dobrodošli, vrtne lučke)

Preseči

želimo vaša pričakovanja
Organizacija poroke na Posestvu Pule, kjer organizatorka Petra Starbek v sodelovanji s priznanimi poročnimi ponudniki pripravlja prekrasen okrogel cvetlični obok.

Prednosti poročnega organizatorja med načrtovanjem poroke

zakaj najeti poročnega organizatorja

Vajina poroka je praznovanje vajine ljubezni, zato njena organizacija ne sme biti »barantanje« pri vsakem ponudniku za najboljše cene. Z našimi stalnimi ponudniki imamo dogovor, da nam ponudijo za vas najboljšo ceno. Ne glede na to, ali bosta imela poroko v velikem ali manjšem obsegu, se bomo potrudili, da vama uredimo ugodno in pošteno ceno pri vsakem od poročnih ponudnikov.

VEČ

Prijazne besede naših parov

Poročni par po simboličnem civilnem obredu zadovoljno pleše na strehi hotela Union v Ljubljani. Za najboljše poročne ponudnike, ki se ujamejo z vsakim parom, je poskrbela agencija Storija weddings.

Najboljša ekipa

V poročni agenciji Storija Weddings se zavzemamo za zadovoljstvo parov in delamo po principu individualnega snovanja vsake poroke. Želimo si vam zagotoviti najboljšo možno storitev, kar jo lahko prejmete. Prepričani smo, da si vsak par zasluži edinstven poročni protokol, ki je prilagojen njegovemu stilu, okusu in tudi osebnosti. Naš cilj je, da vama ponudimo najboljše strokovnjake iz poročnega sveta, ki sovpadajo z vajinim predvidenim proračunom in tako poskrbimo, da bo vajina poroka brezhibna in nepozabna.

Znanje in izkušnje

V današnjem hitrem tempu življenja je spreminjanje vajinih poročnih sanj v resničnost lahko naporna in stresna naloga. Z našim znanjem, izkušnjami in poznavanjem poročnih ponudnikov bo celoten proces organiziranja poroke potekal brez zastojev in nepotrebnega stresa. Poskrbeli bomo, da vama bo poročni protokol pisan na kožo in vama predlagali izbiro ponudnikov, za katere iz izkušenj vemo, da so primerni za tip poroke, o katerem sanjata. Tako bosta zaradi baze naših kontaktov razbremenjena brskanja po spletu ter revijah.

Ženin in nevesta pred okroglim cvetličnim obokom. Nevesta drži v rokah čudovit poročni šopek cvetličarke Khaye. Vse skupaj je pripravila načrtovalka porok Petra Starbek, ki ima veliko znanja, izkušenj in poznanstva s področja porok.

Pozorni smo na vsak detajl

pri nas dobite cel paket

Poroka je kot priprava zapletene slaščice, za katero potrebujete več kot 30 sestavin. Takšne ne pripravljate vsak dan, saj bi morali v vsaj 5 različnih trgovin, da bi dobili vse, kar potrebujete. Pri poroki ni nič drugače - če bi za vse želeli poskrbeti sami, bi potrebovali mesece časa, jeklene živce in pomočnika pri odgovarjanju na vse klice. Raje, kot da poroka postane vaša največja nočna mora, prepustite organizacijo poroke nam. Poskrbimo za vse - od usklajevanja vaših idej pa do dogovarjanja z vsakim ponudnikom posebej.

Ko gre za popoln poročni dan, so pomembne vse, tudi najmanjše podrobnosti. Na podlagi vajine osebnosti, energije, vajinih sanj ter izbrane lokacije, vama oblikujemo poročni dan, ki se ga bosta spominjala z iskricami v očeh in metuljčki v trebuhu. Sodelujemo samo z najboljšimi strokovnjaki v poročnem svetu, saj vam zgolj tako lahko zagotovimo poroko kot iz sanj. Naše dolgoletne izkušnje in bogato znanje zagotavljajo, da bo vajina poroka brezhibna in bo celo presegla vajina pričakovanja.

ZAUPAJTE NAM VAŠE ŽELJE
Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!