OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/o-nas/porocna-agencija
Poročna agencija Storija Weddings // 400+ Uspešno izpeljanih Porok
Poročna agencija Storija weddings, ki jo odlikuje brezčasna eleganca, znanje, usmerjenost k podrobnostim, inovativnost, prefinjenost in posluh za želje parov, je specializirana za celovito načrtovanje porok.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Roza vrtnice na rustikalnem lesenem pomolu - dekoracija civilnega obreda.

Poročna agencija

Poročna agencija Storija weddings

Edinstvena izkušnja organiziranja porok

če želimo ustvariti nekaj izjemnega, se moramo osredotočiti na najmanjše podrobnosti

Kako bi opisali kakovostne čevlje? Kot udobne, očesu prijetne in vzdržljive - ali kot poceni, povprečne in za eno sezono? Delo z nami je kot nakup para čevljev, za katere veste, da bodo “večni” oziroma boste v njih doživeli poročni dan brez bolečih žuljev. Nakup udobnega čevlja oziroma najem poročnega organizatorja je neizogiben korak, če si želita dovršene poroke, kot jih vidita na Instagramu in v revijah. Vprašanje je le, komu bosta zaupala pomoč pri enem najpomembnejših dni v vajinem življenju.

V poročni agenciji Storija weddings imamo za seboj že več kot 400 uspešno izpeljanih porok, na trgu pa smo od leta 2008. Odlikujejo nas brezčasna eleganca, znanje, usmerjenost k podrobnostim, inovativnost, prefinjenost, posluh za želje parov in po meri ustvarjeni dogodki. Prav te ključne značilnosti nam omogočajo, da lahko poroke organiziramo za pare z različnimi željami in poročnimi proračuni.

Smo most med vašimi idejami, željami in sanjami; ter fizično izvedbo vaše personalizirane celotne poroke, z vsakim, še tako majhnih detajlom.

Poročna agencija Storija weddings slovi po tem, da smo Specializirani za celovito načrtovanje porok, kjer poskrbimo za vse podrobnosti. Od logistike, sestavljanja vajine poročne ekipe, usklajevanja vseh podrobnosti do doživljanje poročnega dneva z vama, seveda iz ozadja. Zavzemamo se, da se vama popolnoma posvetimo in vama ponudimo najboljše možne storitve, ki jih je moč zagotoviti znotraj zastavljenih okvirjev. Prepričani smo, da si vsak par zasluži edinstven poročni protokol, ki je prilagojen stilu, okusu in tudi osebnosti neveste in ženina. Naš cilj je, da vama uredimo najboljše strokovnjake znotraj vajinega proračuna. Sodelujemo samo s preverjenimi ponudniki, ki so med najboljšimi v njihovi stroki.

Mednarodno priznana načrtovalka porok, Petra Starbek

uresničevalka vaših poročnih sanj

Petra Starbek je srce poročne agencije Storija weddings. Je tista, s katero boste ves čas v stiku in ki bo poskrbela, da na poročni dan ne boste samo zadovoljni, temveč boste prejeli še več, kot sploh pričakujete. Petra je človek, ki ceni eleganco, estetiko, natančnost in vedno izpolni dano besedo. Njena misija je, da vsako poroko ustvarja prilagojeno paru, njen princip dela pa temelji na ustvarjanju edinstvenega doživetja za pare in svate z vsega sveta.

Si želite elegantne, vintage, boho ali odštekane poroke? Bi imeli obred na gozdni jasi, v zasebni vili ali ob morju? Vam je všeč rockerski slog ali klasična prefinjenost? Ne glede na to, kako nekonvencionalne so vaše želje, jih bo Petra znala uresničiti!

Obenem se Petra kot glavna organizatorka, svetovalka in koordinatorka poročne agencije prav dobro zaveda, da si želite doživetja brez stresa ter da mora vaša poroka odražati vaš unikaten slog. V 12. letih dela v poročni industriji in s pari z vseh vetrov in koncev sveta, je razvila “know how” sistem dela in povezave z vsemi možnimi poročnimi ponudniki v Sloveniji. Od leta 2020 pa je del mednarodno priznane poročne elite, saj si je pridobila naziv Certified Wedding Professional.

Mednarodno priznana načrtovalka porok Petra Starbek uspešno vodi svojo poročno agencijo Storija weddings. Vedno poskrbi, da mladoporočenca na poročni dan nista zaskrbljena glede poročnih podrobnosti temveč le uživata

Wedding Academy

Z izobraževanjem na Wedding Academy je Petra dopolnila svoje bogate izkušnje in pridobila nove veščine organiziranja ter spoznala ogromno poročnih ponudnikov s celega sveta. Postala je del mednarodne skupnosti organizatorjev (Certified Wedding Professional) in pridobila NCFE. certifikat.

Petra Starbek, edina poročna organizatorka v Sloveniji z mednarodnim certifikatom, ki jo uvršča med svetovne priznane organizatorje.
Svetovno priznan organizator dogodkov in porok David Tutera, ki je postal mentor organizatorki porok Petri Starbek iz poročne agencije Storija weddings

David Tutera Mentorship

»Always dream bigger!« je moto svetovno priznanega organizatorja dogodkov Davida Tutera, ki je organiziral dogodke princu Charlesu, Eltonu Johnu in Jennifer Lopez… Prav on, David Tutera je postal njen mentor, ki ji je predal ogromno znanja, jo povezal z odličnimi ponudniki ter popeljal v svet znanih.

Sodelujemo z najboljšimi ponudniki

zaupanja vredni ponudniki

V več kot desetih letih dela v poročni industriji smo navezali stike z mnogimi poročnimi ponudniki, kot so cvetličarji, fotografi, restavracije, glasbeniki in drugi posamezniki, ki so vpleteni v proces organizacije poroke. Vsako leto v decembru vam pripravljamo tudi brezplačen poročni seminar, kjer imate možnost spoznati nekatere izmed izbranih ponudnikov.

Večina skrbno izbranih ponudnikov, s katerimi sodelujemo, je navedenih v poročnem katalogu, ki ga prejmete na uvodnem sestanku. Ponudniki s katerimi sodelujemo so kvalitetni, se prilagajajo vašim željam in paru ponudijo najboljše, kar lahko. Predvsem pa vam lahko zaradi večkratnega odličnega sodelovanja pri nekaterih ponudnikih ponudimo popust, do katerega sicer ne bi prišli.

Verjamemo, da na dan dogodka ne bi smela biti zaskrbljena glede podrobnosti, pa čeprav še tako majhnih in neopaznih, temveč bi morala uživati na svoji poroki s polno paro. To sta naša misija in poslanstvo - za vaju ustvariti enega najlepših dni v vajinem življenju.

Naša poročna agencija se vseskozi trudi, da poroke pod našo taktirko izražajo edinstven slog in osebnost. Parom ponujamo poročne lokacije po celi Sloveniji in se ne omejujemo zgolj na eno lokacijo. Naj omenimo le nekaj poročnih lokacij na katerih smo že organizirali poroke: Posestvu Pule, golf igrišču Smlednik in Arboretum, na Pohorju, grad Bogenšperk, grad Tuštanj, posestvo Brdo, Ribnik pri Lisjaku, grad Olimje, grad Otočec, Klinec Plešico, hotel Kempinski Palace Portorož, vila Andor, zidanica Opara, galerija Trebnje, dvor Jezeršek in mnoge druge.

Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!