OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/poroke-in-dogodki/porocne-lokacije
Dih jemajoče Poročne Lokacije v Sloveniji & neponovljiv, čaroben poročni dan
Iskanje poročne lokacije je ena od prvih stvari pri načrtovanju poroke. A kaj hitro ugotovimo, da so informacije na spletu zelo mešane, saj vsaka poročna lokacija trdi, da je najboljša.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Ženin in nevesta hodita po stopnicah z blejskega otoka. Medtem ko se par zabava, ustvarja spomine in se posveča eden drugemu, načrtovalka Petra Starbek poskrbi, da so je vse na svojem mestu.

Poročne lokacije

lokacije za poroko kjerkoli v Sloveniji

Izberita dih jemajočo poročno lokacijo

spremljamo vaju po celi Sloveniji

“Kje naj se poročiva? Na gradu, v gozdu, ob morju? Na Obali, na Gorenjski ali v domačem kraju?”

Iskanje poročne lokacije je ena od prvih stvari, ki se je lotita, ko začneta z načrtovanjem svojega popolnega dne. A kaj hitro ugotovita, da dobivata zelo mešane informacije, kajti vsak par trdi, da je bila njuna lokacija najboljša izbira. Poročni dan je tisti, za katerega si želita, da bi trajal večno. Vsak čarobni trenutek mora biti popoln. Pri organiziranju poročnega dne se je treba zavedati, da vsaka, še tako majhna malenkost naredi trenutek neprimerljiv in neponovljiv – večen. Mnoge boste slišali govoriti o tem, kje so se poročili (na Otočcu, Ljubljanskem gradu, Bledu, v Postojnski jami, na ladji ali celo v balonu …), in vsi vama bodo rekli, da je bila njihova lokacija najboljša in najlepša. Kako potemtakem izbrati pravo lokacijo za poroko?

Ključ do pravilnega izbora poročne lokacije, ki bo vama pisana na kožo je v tem, da vesta, kaj iščeta, kaj vama je všeč in česa lokacija absolutno ne sme imeti. Poročni dan se zgodi le enkrat v življenju in naj se zgodi na lokaciji, ki odraža vaju.

Za katerokoli poročno lokacijo se odločita, bo ta za vaju prava izbira. Popolna, resnično sanjska in predvsem samo vajina, saj bosta tam izrekla najpomembnejši »DA« v svojem življenju. Na tej lokaciji se bodo romantične želje, nežne misli, veliki načrti, navali prijetnih čustev, toplina v srcu in še mnogo pozitivnih misli spremenile v neponovljiv, čaroben dan. Da bosta res izbrala kraj, kjer se bosta počutila kot v “nebesih na zemlji”, preverita naš izbor preverjenih poročnih lokacij po Sloveniji.

Zemljevid poročnih lokacij v Sloveniji. Poročna načrtovalka Petra Starbek organizira čudovite in po meri narejene poroke po Sloveniji in tudi izven nje.

Naš izbor poročnih lokacij po Sloveniji

preverita poročne lokacije po Sloveniji na katerih se bosta počutila kot v “nebesih na zemlji”
  • Vse
  • VIPAVA, KRAS, BRDA (2)
  • ŠTAJERSKA (1)
Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!