OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/porocna-galerija/ljubezen-ne-pozna-ovir
Ljubezen ne pozna ovir ★ VINSKA KLET RODICA
Korona virus je ogrozil veliko porok v letu 2020. Tudi njuno je. Kljub temu sta se Špela in David odločila, da je njuna poroka bo in pravilno sta odločila. Njuna sproščena poroka je bila v prečudoviti vinski kleti Rodica.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Poročna galerija organizatorke porok Petre Starbek

Ljubezen ne pozna ovir

Vinska klet Rodica / Tamara Vidmar Photography

Korona virus je ogrozil veliko porok v letu 2020. Tudi njuno je. Kljub temu sta se Špela in David odločila, da je njuna poroka bo in pravilno sta odločila. V tednu pred poroko so se omejitve omehčale in ta novica je bila pesem za njuni zaljubljeni, hrepeneči duši. Njun poročni dan se je začel s čustvenim cerkvenim obredom, ki so ga zaznamovali pevci, ponosen oče ter skavti. Priznam, da sem potočila solzo ali dve, ker sem bila resnično vesela, da se je njun dan zgodil. Ob njiju je bilo še okrog 50 svatov, ki so bili navdušeni in veseli, da lahko del njune poroke. Radostno razpoloženi so se preselili v vinsko klet Rodica, kjer so jih pričakali prigrizki, prekrasno okrašene mize z zeleno-belim cvetjem ter glasbena skupina, ki je skrbela, da plesišče ni bilo nikoli prazno.

Poročni fotograf

Tamara Vidmar Photography

Poročna lokacija

Vinska klet Rodica

Tema poroke

Sproščena poroka v vinski kleti Rodica

Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!