OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/porocna-galerija/penina-na-blejski-pletni
Penina na blejski pletni ★ BLED
Hana in Josh sta se poročila v Sloveniji, natančneje ob Blejskem jezeru. Njuno načrtovanje intimne elopement poroke je bilo nadvse zabavno in sproščeno.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Poročna galerija organizatorke porok Petre Starbek

Penina na blejski pletni

Bled / Aluna weddings

Hana in Josh sta dve romantični duši, ki sta se želi poročiti v Sloveniji, natančneje ob Blejskem jezeru. Njuno načrtovanje elopement poroke je bilo nadvse zabavno in sproščeno. Popolnoma sta mi zaupala in si izbrala ponudnike, ki so jima bili pisani na kožo. Začenši z izborom cvetličarja, ki je bil hitro izbran in to je bil Sanjski šopek in seveda Metka, ki v njem ustvarja. Resnično je naredila poročni šopek, ki bi ga z velikim veseljem držala v rokah tudi sama na poročni dan. Naslednji ponudnik pa je bil izbor makeup artista in frizerja. Izbrala si je Sonjo Murgelj, ki je poskrbela za oboje. Tudi izbor lokacije za poročno večerjo je bil izbran v pol ure. Izbrala sta Blejski grad in restavracijo, ki jo vodi Jezeršek. Popolnoma prevzeta nad vsem dogajanjem sta na koncu dneva odprla Isteničevo penino se poveselila z ekipo in njegovimi starši, ki so prišli poleg in bili tudi priči na civilnem obredu. Za lokacijo civilnega obreda pa sta izbrala, kar upravno enota na Bledu, saj sta dejala, da je najboljša točka, ko se lahko še peš sprehodiš in občuduješ lepote Bleda. Njun celoten dan pa je ujela Romina iz Aluna weddings.

Poročni fotograf

Aluna weddings

Poročna lokacija

Bled

Tema poroke

Pobeg na jezero

Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!