OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/porocni-blog/porocna-tema-crno-zlata-barva
Poročna tema ČRNO ZLATA BARVA
Poročni kolaž navdiha v črno zlati kombinaciji. V tem kolažu smo predstavili poročno temo preko naslednji fotografij: poročno omizje, mladoporočenca, črni poročni čevlji, dekoracija prostora in poročna torta.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Poročna načrtovalka Petra Starbek piše blog o organizaciji porok in ostalih stvareh, ki spadajo k izvedbi sanjske poroke.

Poročna tema ČRNO ZLATA BARVA

Glamur na poroki
Zlat podkrožnik, zlat pribor ter čipkast prtiček sestavlja prekrasno poročno omizje v črno zlati barvi. Foto: Urška&Domen Photography
Foto: Urška&Domen Photography

Poročna tema ČRNO ZLATA BARVA

Črno zlata barvna kombinacija je izredno lepa in elegantna, če ne kar glamurozna. Nekateri pari namesto zlate uporabljajo šampanjec barvo. Ta barva kombinacija je primerna bolj za zimske poroke. Poigrate se lahko s svečniki različnih višin v črni barvi s svečami v zalti barvi ali obratno, dodate zlate podkrožnike, ki jih lahko najamete pri nas, dodate lahko še kvačkane prte in poročno omizje je popolno.

Poročno obleko lahko kombinirate s črnimi čevlji, ki jih lahko nosite še po poroki. Piko na i pri nevesti pa naredi lasna dekoracija.

BARVE: črna, zlata

Poročni kolaž v zlato-črni poročni temi.  Foto: (spodaj) sestavila organizatorka porok Petra Starbek
Foto: (spodaj) sestavila organizatorka porok Petra Starbek

Fotografije za poročni kolaž v ČRNO ZLATI BARVI: poročno omizje in par: Love Is a Big Deal, poročna torta: Erin Rene Photography, dekoracija: Angela Renee Photography, poročni čevlji: BHLDN.

Uživajta v načrtovanju.

xoxo, vajina organizatorka porok Petra Starbek

💕 Načrtujeta poroko in potrebujeta strokovno pomoč? Vedno sem vama na voljo za vsa vprašanja in pomisleke v povezavi s poroko. Vedno!

Deli objavo
Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!