OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/porocni-blog/porocni-nasvet
Poročni nasvet | Kako navdušiti svate?
"Ne potrebujeta veliko, da navdušita vajine svate. Recept za to je preprosto enostaven in odkrito rečeno skoraj brezplačen. Nekaj namigov, kako to doseči je sem naštela spodaj.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Poročna načrtovalka Petra Starbek piše blog o organizaciji porok in ostalih stvareh, ki spadajo k izvedbi sanjske poroke.

Kako navdušiti vajine svate?

Poročni nasvet organizatorke porok
Certificirana poročna organizatorka Petra Starbek sedi v botaničnem vrtu v Ljubljani ter spregovori o animaciji na poroki. Foto: Ana Gregorič Photography
Foto: Ana Gregorič Photography

Kako navdušiti vajine svate?

"Ne potrebujeta veliko, da navdušita vajine svate."

Recept za to je preprosto enostaven in odkrito rečeno skoraj brezplačen. Nekaj namigov, kako to doseči sem naštela spodaj.

  • Bodita dobra gostitelja, pogovarjata se s svati in se jim ob odhodu zahvalita za njihov prihod.
  • Bodita čimveč skupaj, saj so prišli na vajino poroko in ne na zabavo enega izmed vaju.
  • Med večerjo imejta bolj ambientalno glasbo, saj se svatje želijo med seboj pogovarjati brez kričanja. Šele kasneje spremenite jakost in stil glasbe.
  • Imejte nizke ali dovolj visoke cvetlične aranžmaje, da se svatje med seboj vidijo.
  • Ne pozabite, da so slavni tudi le ludje, ki si želijo imeti popolno poroko. A zavedati se morate, da na vaši le ne bo paparacev in se boste lahko sprostili in ne boste napeti kdaj in kje se bo potikal paparac in se boste vi čudno držali.
Nevesta in ženin se zabavata med poročnim fotografiranjem v hribih. Foto: Storija weddings
Foto: Storija weddings

Uživajte v načrtovanju.

xoxo, vaša organizatorka porok Petra Starbek

💕 Načrtujta poroko in potrebujeta strokovno pomoč? Vedno sem vama na voljo za vsa vprašanja in pomisleke v povezavi s poroko. Vedno!

Deli objavo
Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!