OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/porocni-blog/porocni-sopek-z-broskami
Poročni šopek z broškami
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Poročna načrtovalka Petra Starbek piše blog o organizaciji porok in ostalih stvareh, ki spadajo k izvedbi sanjske poroke.

Poročni šopek z broškami

Dodatki na poročnem šopku
Prekrasen, okrogel, bel ter s srebrnimi broškami okrašen poročni šopek. Foto: Aperturia weddings
Foto: Aperturia weddings

Poročni šopek z broškami

Nevestin poročni šopek je za nekatere zelo pomemben dodatek, ki mora biti usklajen s poročno obleko. Za nekatere pa je le nekaj nujnega in obremenjujočega, saj ga morajo ves dan držati v rokah. Zame, pa je to zelo pomemben poročni dodatek, ki nevesti resnično da piko na i in še dodatno poudari njen izgled.

Cvetje mora biti skrbno izbrano in verjetno bo ena izmed prvih fotografij v vaši Pinterest tabeli poročni šopek. Dokončno izbrana fotografija poročnega šopka bo vodilo za celotno kasnejšo cvetlično dekoracijo. Poročni šopek bo vodilo za temo poroke.

Različni dodatki za poročni šopek

Čedalje več nevest si želi poročni šopek popestriti z vintage broškami, swarovski kristali ali s čim svetlikajočim. Nekatere neveste, pa si v šopek dajo tudi različne spominke ali verižice.

Nekaj primerov poročnih šopkov, ki so jih imele naše neveste.

Poročni šopek iz umetnih belih rož in perja. Šopek za poroko s svarovski broškami. Foto: Rok Tržan Photography
Foto: Rok Tržan Photography
Poročni šopek iz belih vrtnic z dodanim medaljonom v katerem je bila fotografija očeta. Foto: Aleks in Irena Kus Wedding Photography
Foto: Aleks in Irena Kus Wedding Photography

Uživajta v načrtovanju.

xoxo, vajina organizatorka porok Petra Starbek

💕 Načrtujta poroko in potrebujeta strokovno pomoč? Vedno sem vama na voljo za vsa vprašanja in pomisleke v povezavi s poroko. Vedno!

Deli objavo
Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!