OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/porocni-blog/posestvo-pule
Posestvo Pule
Poroka na posestvu Pule, v raju v Sloveniji.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Poročna načrtovalka Petra Starbek piše blog o organizaciji porok in ostalih stvareh, ki spadajo k izvedbi sanjske poroke.

Posestvo Pule

Butična poroka na luksuznem posestvu
Luksuzno podeželsko posestvo Pule na dolenjskem, ki omogoča prelepe rustikalne poroke na najvišjem nivoju v vsej svoji lepoti ponoči. Foto: Aperturia weddings
Foto: Aperturia weddings

Posestvo Pule

… Naša predstava raja je lahko vaša poročna pravljica …

Posestvo Pule bo očaralo vse tiste, ki cenijo intimo in romantiko v neokrnjeni naravi, saj je tako odmaknjeno od mestnega vrveža in nepovabljenih radovednežev, kot da ne bi bilo na tem svetu. Čudovit ambient posestva z vsemi spremljevalnimi objekti, skednjem, kozolcem, vinsko kletjo, spajem in romantičnimi hiškami na obronku gozda, ponuja idealen kraj za en sam dolg trenutek ljubezni.

Elitno posestvo za nepozabno poroko

Edino elitno podeželsko hotelsko naselje, le eno uro vožnje iz Ljubljane ali Zagreba. Posestvo Pule je prava izbira za tiste, ki si želijo le najboljše. Zaradi popolne kombinacije vsega od arhitekture, hrane in popolnega miru je Posestvo Pule raj na zemlji.

Od leta 2019 se lahko na posestvu izvajajo le bolj intimne, butične poroke, saj si želijo prav vsaki popolnoma predati in tako ima par posestvo le zase in celotna ekipa skrbi, da se maladoporočenca kot tudi svatje počutijo kot kralji.

Intimna postavitev civilnega poročnega obreda na posestvu Pule z rdečo preprogo, rdečimi vrtnicami in lesenimi stoli. Foto: Aperturia weddings
Foto: Aperturia weddings
Poročni civilni obred pri prekrasni stari jablani na posestvu Pule, Trebelno. Foto: Aperturia weddings
Foto: Aperturia weddings
Nevesta z unikatnim rdečim okroglim poročnim šopkom boža črnega konja na posestvu Pule. Foto: Aperturia weddings
Foto: Aperturia weddings

Uživajta v načrtovanju.

xoxo, vajina organizatorka porok Petra Starbek

💕 Načrtujta poroko in potrebujeta strokovno pomoč? Vedno sem vama na voljo za vsa vprašanja in pomisleke v povezavi s poroko. Vedno!

Deli objavo
Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!