OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/porocni-blog/top-trendi-zarocnih-prstanov-za-leto-2015
Top trendi zaročnih prstanov
Izbira zaročnega prstana je težka naloga. Tukaj imate opis štirih prstanov s katerimi v letu 2015 ne boste zgrešili.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Poročna načrtovalka Petra Starbek piše blog o organizaciji porok in ostalih stvareh, ki spadajo k izvedbi sanjske poroke.

Top trendi zaročnih prstanov

Prstani zaradi katerih bo vaša draga še hitreje rekla "DA"
Zaročni prstan iz belega zlata z zelo velikim diamantom. Foto: vir www.bluenile.com
Foto: vir www.bluenile.com

Top trendi zaročnih prstanov

Fantje, če še niste izbrali zaročnega prstana za svojo najdražjo, vam bodo morda v veliko pomoč 4 namigi za zaročne prstane, ki jih je za vas pripravila Tina iz trgovine Zlatarnica.

Prvi trend: FANCY DIAMANTNI PRSTAN
Zaročni prstan, ki ima fancy diamant in ga nosi Jessica Timberlake. Foto: vir thejewellerychannel.tv
Foto: vir thejewellerychannel.tv

Zaročni prstan s Fancy diamantom (kot je Smaragdni, Blazinični in Princesni brus) je prstan, ki ga krasi “štirioglati” diamant na sredini, družbo pa mu delajo številni manjši diamantki, ki ga obdajajo.

Ta je trenutno najbolj zaželeni stil zaročnega prstana in največkrat ga lahko občudujemo na rokah številnih znanih svetovnih zvezdnic. Še posebej priljubljen je zaradi svoje edinsvenosti. Prav tako pa je postal prava alternativa klasičnemu okroglemu briljantnemu brusu, saj ohranja blišč in hkrati doda še nekaj dodatne prefinjenosti.

Drugi trend: VEČNI OBROČEK KOT ZAROČNI PRSTAN
Zaročni prstan iz belega zlata. Okrog zaročnega prstana so briljanti, ki naredijo prstan resnično sanjski. Foto: vir thejewellerychannel.tv
Foto: vir thejewellerychannel.tv

“Diamonds are girl's best friend!”

Ženske se nikoli ne naveličajo diamantov in teh seveda nikoli ni dovolj. Ta trend zaročnih prstanov za leto 2015 predstavlja večni obroček, ne samo kot poročni prstan, ampak kot novi stil zaročnih prstanov. Vsi diamanti, ki obkrožajo prstan, predstavljajo simbol “večnosti”. Ta prstan je primeren za vse tiste, ki si želijo subtilno omamen videz, saj v večnem obročku ni pomembno kako veliki so diamanti.

Tretji trend: PETIČNI ZAROČNI PRSTAN
Klasičen zaročni prstan z diamantom. Foto: vir thejewellerychannel.tv
Foto: vir thejewellerychannel.tv

Petični zaročni prstan je še ena alternativa za tiste dame, ki si ne želijo imeti preveč vpadljivega prstana, pač pa nekaj bolj nežnega in prefinjenega. Droben obroček še bolj poudari diamant, še posebaj pri damah z manjšo roko. Ta prstan deluje zelo nežno, sofisticirano in petično, za prefinjen izbran okus.

Četrti trend: ZAROČNI PRSTAN V BARVI RUMENEGA ALI RDEČEGA ZLATA
Poročni prstan iz rumenega zlata. Prstan ima velik diamant v obliki kroga. Foto: vir thejewellerychannel.tv
Foto: vir thejewellerychannel.tv

Rumeno zlato je nazaj! Vintage stil je vse bolj trendi in priljubljen, zato si vse več nevest želi zaročni prstan v tradicionalnem rumenem zlatu. Modni trend pa je vse skupaj še malo popestril in tradicionalno rumeno zlato zamenjal za bolj privlačno rdeče in roza zlato, ki še bolj poudari sijaj diamanta.

Zaročni prstani v barvi rdečega zlata so vse bolj priljubljeni, neveste ga imajo raje, ker se ta bolje prilega tonu kože kot rumeno zlato ali srebrne plementi kovine, kot so belo zlato in platina.

Ne glede na to, ali boš sledil svetovnemu trendu, se zavedaj, da katerikoli zaročni prstan izbereš, ga bo nosila z ljubeznijo in s ponosom, ker je ona ljubezen z katero si želiš deliti življneje za vedno.

Uživajta v načrtovanju.

xoxo, vajina organizatorka porok Petra Starbek

💕 Načrtujeta poroko in potrebujeta strokovno pomoč? Vedno sem vama na voljo za vsa vprašanja in pomisleke v povezavi s poroko. Vedno!

Deli objavo
Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!