OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/porocni-blog/vas-navdih-za-porocno-temo
Vaš navdih za poročno temo
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Poročna načrtovalka Petra Starbek piše blog o organizaciji porok in ostalih stvareh, ki spadajo k izvedbi sanjske poroke.

Vaš navdih za poročno temo

Poiščite svojo poročno temo v cvetju, dekorju itd...
Nevesta in ženin se poljubljata na pletni medtem ko se peljeta proti poroki na Blejskem otoku. Foto: Aperturia weddings
Foto: Aperturia weddings

Vaš navdih za poročno temo

Ste se ravnokar zaročili? Ne veste, kje začeti? Nadaljujte z branjem članka in videli boste, kaj vas navdihuje in kje vse lahko dobite navdih za svojo poroko.

Pred iskanjem rdeče niti vaju čakata še dve nalogi in sicer, določite poročni proračun in število svatov, nato pa lahko začnete z iskanjem svojega navdiha.

Kje lahko iščete navdih za poročno temo?

Najlažje vam odgovorim takole … Inspiracijo oziroma navdih za poročno temo lahko dobite kjerkoli. Vsak dan vam prinese nova spoznanja in nova doživetja. Navdih lahko najdete tudi v krajih, ki so vam tako zelo všeč. Najlažje boste navdih našli doma oziroma v vsakdanjem življenju. Na fotografijah, ki krasijo vašo spalnico, v rožah, ki so vam tako všeč, da jih imate v vazi … Na poročni dan se morate namreč počutiti tako kot doma – sproščeno in udobno.

Prečudovit cvetlični okrogel obok na intimnem civilnem obredu v Tuskani. Foto: Storija weddings
Foto: Storija weddings

Navdih pa seveda lahko iščete tudi v:

  • letnih časih – toliko lepih stvari je v naravi
  • različnih revijah – od najljubših modnih revij do poročnih revij
  • svoji najljubši trgovini z dekorjem

Preprosto pojdita s partnerjem na sprehod in naj vama svet napolni prazno tablo navdiha. Okoli nas je toliko lepote in inspiracije, le najti ju moramo.

Uživajte v načrtovanju.

xoxo, vajina organizatorka porok Petra Starbek

💕 Načrtujta poroko in potrebujeta strokovno pomoč? Vedno sem vama na voljo za vsa vprašanja in pomisleke v povezavi s poroko. Vedno!

Deli objavo
Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!