OrchardCore.DisplayManagement.Zones.ZoneHolding
/porocni-blog/zaljubljenca-dasa-in-jaka-sta-si-zvestobo-obljubila-dvakrat
Zaljubljenca Daša in Jaka sta si zvestobo obljubila dvakrat
Daša in Jaka sta imela resnično romantično poroko na prostem.
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16551,theme-hudsonwp,edgt-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Poročna načrtovalka Petra Starbek piše blog o organizaciji porok in ostalih stvareh, ki spadajo k izvedbi sanjske poroke.

Zaljubljenca Daša in Jaka sta si zvestobo obljubila dvakrat

Resnična ljubezen jima je žarela iz oči
Poroka Jaka Klobučar in Daša. Nevesto Dašo in ženina Jaka Klobučar svatje obmetavajo s svežimi vrtnicami v beli barvi. Foto: Nastja Kovacec Photography
Foto: Nastja Kovacec Photography

Zaljubljenca Daša in Jaka sta si zvestobo obljubila dvakrat

Daša in Jaka sta prav poseben par, ki sta si zakonsko zvestobo obljubila kar dvakrat. Predlanskim sta pričakovala prihod njunega sinčka, prvorojenca. Takrat sta se odločila za civilno poroko, ki pa ni bila tako pravljična kot sedanja, saj jima je takrat primanjkovalo časa. Želela sta si prave in iskrive poroke. Letos sta si uresničila svojo veliko željo in se poročila še cerkevno. Poroka je bila čudovita, nanjo pa sta se pripravljala kar nekaj mesecev.

Ženin Jaka Klobučar objema svojo nevesto Dašo, ki nosi prečudovito belo poročno obleko iz poročnega salona Vesna Sposa. V roki drži bel poročni šopek. Foto: Nastja Kovacec Photography
Foto: Nastja Kovacec Photography
Daša Klobučar v belem pregrinjalu med prirpavami na poroko z Jako Klobučarjem. Foto: Nastja Kovacec Photography
Foto: Nastja Kovacec Photography
Nevesta in ženin se poljubljata pod cvetličnim obokom iz belih vrtnic in belega blaga. Foto: Nastja Kovacec Photography
Foto: Nastja Kovacec Photography

Za pomoč pri organizaciji velikega dne sta se obrnila na nas (poročno agencijo Storija inženiring), kjer sem jima pomagala pri uresničevanju njunih idej in želja. Z Dašo sva pričeli priprave na poroko že v sredini oktobra. Par je že na začetku vedel česa si želi in kakšen je njun osebni slog. Tako je bilo načrtovanje zares zabavno, z obema pa sem se tudi zelo dobro ujela. V procesu načrtovanja in dopolnjevanja idej sva se z Dašo povezali in postali prijateljici.

Za tematiko poroke sta si Daša in Jaka izbrala eleganco in romantiko. Njuna poroka je zasijala v klasični beli, elegantni srebrni in romantično rožnati barvi. Izbor nežnih in čarobnih barv je popolnoma ustrezal njuni nedolžni zaljubljenosti. Vsaka poroka ima svojo posebnost in tudi ta ni bila nobena izjema. Njuna posebnost je bil dekorativni obok iz cvetja, ki so ga gradile nežne bele vrtnice, orhideje in hortenzije. Tudi mize so bile deležne posebne dekoracije, ki je sovpadala z barvnimi odtenki in tematiko. Na vsako mizo je bil položen visok srebrn svečnik z ličnim cvetjem.

Njun poročni dan je pospremilo 110 svatov, ki so se veselili z njima. Na poroki je bil seveda tudi njun sinček, na katerega sta zelo navezana. Poroka se je odvijala 18. junija v restavraciji Arboretum. Ta kraj sta izbrala, ker je prav tako romantičen, kot sta si želela, obenem pa je obdan z veliko narave, ki je obema zelo blizu. Za glasbo na zabavi je poskrbela odlična slovenska pevka, Nuša Derenda. Gostje so se še dodatno zabavali ob fotografiranju v Photo Booth sobici.

Daša je pred oltar stopila v ljubečem spremstvu svojega očeta. Pred oltar je stopala ob ganljivi pesmi Thousand Years, ki jo je izvajala Urška Orešič Šantavec. Tudi prvi ples ženina in neveste je bil romantičen in ganljiv, saj sta zaplesala na pesem Celine Dion, My Heart will go on. Na prvi poročni ples sta se prav tako dobro pripravila in čudovito odplesala vrhunsko koreografijo. Njun plesni učitelj in koreograf je bil Matjaž Brinovec, ki jima je sestavil spektakularen in precej težek ples.

Ob opazovanju Daše in Jake je zlahka opaziti njuno ljubezen, naklonjenost in resnično predanost, ki si jo izkazujeta. Skupaj s sinčkom so prav prisrčna družinica. Njuna želja po čudoviti poroki na prostem se je uresničila in poroka je bila resnično čudovita.

Prečudovita nevesta Daša Klobučar v beli poročni obleki, s tiaro in dolgim pajčolanom na prekrasnem golf igrišču Arboretum. Foto: Nastja Kovacec Photography
Foto: Nastja Kovacec Photography
Organizatorka porok Petra Starbek pripravlja poročno omizje v restavraciji Arboretum z belim cvetjem in visokimi srebrnimi svečniki. Poroka košarkarja Jake Klobučarja. Foto: Nastja Kovacec Photography
Foto: Nastja Kovacec Photography

Za popoln dan so poskrbeli:

Uživajte v načrtovanju.

xoxo, vaša organizatorka porok Petra Starbek

💕 Načrtujta poroko in potrebujeta strokovno pomoč? Vedno sem vama na voljo za vsa vprašanja in pomisleke v povezavi s poroko. Vedno!

Deli objavo
Komaj čakamo, da vas spoznamo in začnemo planirati vašo sanjsko poroko!